Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen?

Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. For maks fart og sikkerhet, anbefaler vi at du benytter en av nettleserne vi har anbefalt til høyre.


Vil du delta i Mitt kjøkken ruler?

Vi er på jakt etter nye deltakere til andre sesong av Mitt kjøkken ruler.

I dette programmet utfordres norske amatørkokker til å lage mat som imponerer både seere, andre deltakere og dommere. Hver uke skal fire par forvandle hjemmene sine til «restauranter» og konkurrere om å lage den beste treretters middagen. De blir bedømt av hverandre og de to dommerne Lise Finckenhagen og Christopher Haatuft.

- Det må ikke være en fancy treretters, jeg setter like mye pris på en godt gjennomtenkt meny bestående av tapasretter, en deilig søndagsstek eller nytrukket torsk, sier Christopher Haatuft.

Parene som får høyest poengscore går videre til finalerunden, der de kjemper om heder, ære og en pengepremie på 250 000 kroner. Vi ser etter deltakere fra hele landet i alle aldre: kjærester, søsken, foreldre med døtre eller sønner, venner, kollegaer og ektefeller oppfordres til å søke for å få muligheten til å være med på denne fantastiske opplevelsen.

Er du interessert i å være med, eller kjenner du noen som egner seg?

SØK HER.