Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen?

Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. For maks fart og sikkerhet, anbefaler vi at du benytter en av nettleserne vi har anbefalt til høyre.


Sporten på flyttefot

Fra 24. mars stokker Discovery om på innholdet digitalt. Det innebærer at alt av sport blir flyttet over på Eurosport Player, mens Dplay blir stedet for all annen underholdning. Det betyr også at det blir billigere å være Dplay-kunde.

Når sporten flytter over til sitt nye hjem på Eurosport Player, kutter vi prisen for et Dplay-abonnement til 79,- i måneden, fra dagens 99,-.

Tilgang til Eurosport Player vil koste 99,- per måned*. Og for beskjedne 129,- kan du få tilgang til begge tjenestene**.

Som Dplay-kunde får du dessuten en 60-dagers gratis prøveperiode på Eurosport Player. Mer praktisk info om dette – og hva som vil skje med de ulike pakkeprisene – vil bli sendt ut via e-post til eksisterende kunder innen 24. mars. Ingen endringer vil tre i kraft før dette. 

Alle våre årsabonnenter på Dplay vil selvfølgelig ivaretas, og gis tilgang Eurosport Player tilsvarende perioden de har betalt for.
Detaljer rundt dette vil gis per nyhetsbrev før denne endringen trer i kraft.


Eliteserien 2017 – og mye mer – på Eurosport Player
Grunnen til at vi skiller sport fra øvrig underholdning, er at vi ønsker å rendyrke en egen strømmetjeneste for sport, med den mest innholdsrike rettighetspakken i det norske markedet – til en rimelig penge. Og ved å skille sport fra vår øvrige underholdningstilbud, kan også du som bruker i større grad velge hva du ønsker å betale for.

Se alt av Eliteserien og OBOS-ligaen
På Eurosport Player får du tilgang til alle kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen, hele 480 oppgjør i året, når sesongen sparkes i gang 1. april. I tillegg får du VM-kvaliken i fotball, Europaligaen, engelsk Championship (EFC), norsk landslags- og elitehåndball, VM i ishockey, alle Grand Slam-turneringene i tennis, alle de store sykkelrittene, den beste golfen i verden og alt av øvrige Eurosport-rettigheter.

Humor og underholdning på Dplay
På Dplay skal vi fortsatt gi deg den gode TVNorge-humoren og den komplette underholdningspakken som består av alt våre 11 kanaler kan by på, både som direktesendt strømming og med et rikholdig arkiv tilgjengelig. Forskjellen er at Eurosport Norge og Eurosport 1 forsvinner, sammen med det øvrige sportsinnholdet som tidligere har vært tilgjengelig, som f.eks. golf og VM-kvalik i fotball – men mindre dette sendes lineært på kanalene som er tilgjengelig på Dplay.

Du kan fortsatt se alle disse kanalene direkte på Dplay: TVNorge, MAX, FEM, VOX, Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID: Investigation Discovery, Discovery World, Discovery Science og Discovery Showcase HD.

I tillegg vil det komme flere egenproduserte serier – eksklusivt for Dplay først – og abonnentene vil også få tilgang til et rikere Discovery-bibliotek.

Vi håper at du fortsatt ønsker å være Dplay-kunde, og at du benytter deg av prøveperioden din med 60 dager gratis tilgang til Eurosport Player.

* Prisen på 99 kroner er et åpningstilbud som vil gjelde i en begrenset periode – men flere tilbud kan også bli tilgjengelige etter hvert. Ordinær pris på den nye tjenesten vil være 149 kroner.

** Den ordinære prisen på de to tjenestene vil være 199 kroner etter juni – men flere tilbud kan også bli tilgjengelige etter hvert.