Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen?

Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. For maks fart og sikkerhet, anbefaler vi at du benytter en av nettleserne vi har anbefalt til høyre.


Personvernpolicy

Personvernpolicy for Discovery Networks Norway


Denne Personvernpolicy utgjør sammen med våre Brukervilkår [brukervilkaar.sbsdiscovery.no] grunnlaget for hvordan Discovery Networks Norway, organisasjonsnummer: 831 193 042 (”Discovery Networks Norway”) bruker, behandler, deler og lagrer personopplysninger og cookie-informasjon som vi samler inn fra deg, eller som du gir oss, når du inngår avtale med oss om våre tjenester og når du besøker vårt nettsted www.dplay.no (”Nettstedet”). Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson.

Discovery Networks Norways behandling av personopplysinger skjer innenfor rammen av de generelle reglene i den norske personopplysningsloven med forskrift, samt øvrig relevant regelverk, som blant annet retningslinjer i markedsføringsloven og regnskapsloven.

Det er frivillig å inngå avtale med oss om kjøp av tjenester, besøke Nettstedet og abonnere på nyhetsbrev mv. Behandlingsgrunnlaget for Discovery Networks Norways behandling av dine personopplysninger er således ditt samtykke.

Behandlingsansvarlig

Discovery Networks Norway ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens håndtering av personopplysninger.

Kontaktinformasjon

Discovery Networks Norway, Nydalen Allé 37, 0484 Oslo, Norge

Dersom du ønsker å kontakte oss ber vi deg benytte e-post kundeservice@sbsdiscovery.no

Behandlingens formål

Personopplysninger benyttes av Discovery Networks Norway til å administrere ditt kundeforhold, til ordrehåndtering, gjennomføring av betaling, for å levere deg tjenestene, svare på henvendelser fra deg, gjøre deg oppmerksom på endringer, og i øvrige sammenhenger der Discovery Networks Norway må vite hvem vi har kontakt med. Personopplysninger benyttes også til å markedsføre og forbedre våre tjenester, herunder gi deg relevant informasjon slik at du kan velge de tjenestene som passer deg best, gi deg tilbud, anbefalinger og sende deg nyhetsbrev.

Opplysninger som kan bli samlet inn

Hvilke personopplysninger Discovery Networks Norway behandler om deg avhenger av din bruk av våre tjenester, og kan inkludere blant annet ditt fulle navn, e-postadresse, bostedsadresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn, betalingsinformasjon, korrespondanse, svar på brukerundersøkelser, informasjon om programvare og hardware du benytter og din bruk av våre tjenester, herunder IP-adresse.

Opplysningene blir samlet inn når du:
• registrerer deg og benytter våre tjenester
• gjør endringer i informasjon på din konto hos oss
• gjennomfører betaling, herunder for å kontrollere at betalingskortet er gyldig
• tar kontakt med oss
• abonnerer på vårt nyhetsbrev
• svarer på kundeundersøkelser eller deltar i konkurranser
• anbefaler eller mottar anbefaling om våre tjenester fra venner
• besøker Nettstedet vårt (cookie-informasjon)

Deling av informasjon

Vi deler dine personopplysninger med andre selskaper i Discovery-konsernet og/eller de samarbeidspartnere vi har til enhver tid. Deler vi personopplysninger i henhold til dette punkt, er disse tredjepartene er pålagt å behandle dine persondata i samsvar med gjeldende regelverk og denne Personvernpolicy.


Du samtykker til at Discovery Networks Norway og andre selskaper i Discovery-konsernet kan gi deg informasjon om varer og tjenester som kan være av interesse for deg. Vi vil kunne kontakte deg via e-post, post eller telefon. Du kan når som helst kontakte oss dersom du ikke lenger ønsker å motta tilbud, nyheter eller informasjon fra oss.


Dine opplysninger vil også kunne bli utlevert i lovpålagte tilfelle, som ledd i betalingsinnkreving (inkasso), regnskapsbehandling, eller som følge av pålegg fra relevant offentlig myndighet.

Lagring og sikkerhet

Dine opplysninger kan bli overført og lagret på et sted utenfor EØS eller bli behandlet av personell som arbeider utenfor EØS, for eksempel i forbindelse med bestilling, betaling eller support. Ved å avgi dine personopplysninger, aksepterer du slik overføring, lagring og behandling. Discovery Networks Norway vil treffe nødvendige tiltak for å sikre at dine personopplysninger blir behandlet sikkert og i tråd med denne
Personvernpolicy.

Discovery Networks Norway har etablerte prosedyrer for å håndtere din informasjon på en sikker måte. All informasjon om deg vil bli lagret på sikrede servere, og vi gjør vårt ytterste for å sikre all informasjon fra deg på best mulig måte. Det er likevel slik at informasjon som overføres over Internett ikke er fullstendig sikker, og vi kan derfor ikke garantere mot uautorisert tilgang. Overføring av dine opplysninger til oss via Nettstedet skjer derfor på egen risiko. Alle betalingstransaksjoner blir kryptert med teknologi som holder industristandard. Det er viktig at du holder passordet som gir tilgang til din konto hos oss hemmelig. Det er ditt ansvar.

Innsyn, endring og retting av informasjon

Etter personopplysningslovens regler har du rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, supplert eller slettet. Enkelte opplysninger kan du selv korrigere ved å logge inn på ”Min Konto” på Nettstedet. Spørsmål knyttet til Discovery Networks Norways behandling av personopplysninger kan ellers rettes til kundeservice@sbsdiscovery.no.. For å sikre at personopplysninger utleveres til rett person, kan Discovery Networks Norway stille krav om at begjæring om innsyn skjer skriftlig eller at identitet verifiseres på annen måte.

I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Discovery Networks Norway lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.


Bruk av informasjonskapsler (”cookies”) på Discovery Networks Norways nettsider

Discovery Networks Norway benytter informasjonskapsler (”cookies”) for å analysere det generelle brukermønsteret på Nettstedet. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. Filene kan kun leses av Discovery Networks Norway og av deg selv, og benyttes for eksempel for å se om du har besøkt Nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket samt hvilket nettsted du kom fra.

Discovery Networks Norway benytter informasjonskapsler for statistikkformål og for å forbedre Nettstedet for deg. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Endringer

Den til enhver tid gjeldende Personvernpolicy vil være tilgjengelig på Nettstedet. Ved vesentlige endringer i denne Personvernpolicy vil vi informere om dette på Nettstedet, samt informere deg som er kunde i samsvar med bestemmelser om endringer i Brukervilkårene.