Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen?

Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. For maks fart og sikkerhet, anbefaler vi at du benytter en av nettleserne vi har anbefalt til høyre.


Lost in Time

Banebrytende Hollywood-teknologi på TVNorge 

Lost in Time er ikke bare et nytt gameshow, men en unik kombinasjon av spillbasert TV og digital deltakelse fra sofakroken. Det blir en helt ny måte å oppleve TV på. 

Ved å kombinere spillteknologi og effekter kjent fra store Hollywood-produksjoner, introduseres norske TV-seere nå for en annerledes TV-kveld for hele familien. 

Hver uke tar tre deltakere steget inn i en virtuell verden, mens publikum hjemme i stua kan bli med via mobiltelefon eller nettbrett. Se for deg at en deltaker sitter i en løpsk gruvevogn i det ville vesten, befinner seg blant dinosaurer i juratiden eller reiser til en fremtid hvor romraketter er blitt dagligdags. På TV-skjermen ser du deltakeren kjøre gruvevognen, mens du på mobilen din kan konkurrere med egen gruvevogn i samme spill. 

Du kan konkurrere mot venner eller familie som sitter i sofaen ved siden av deg, eller mot ukjente mennesker landet over, samtidig som du spiller mot TV-deltakerne på skjermen. 

Lost in Time kommer på TVNorge våren 2017.