Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen?

Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. For maks fart og sikkerhet, anbefaler vi at du benytter en av nettleserne vi har anbefalt til høyre.


Dplay BETA


Dplay BETA er nå lansert!

Dplay BETA er fortsatt i en veldig tidlig utviklingsfase – med kontinuerlige forbedringer og kontinuerlig levering av forbedret digital TV-teknologi.

Men det er ikke bare teknologien som er ny, innholdstilbudet har også endret seg. På Dplay BETA får du enda mer innhold gratis, med reklame, slik at vi fortsatt skal kunne tilby deg innhold av topp kvalitet. Direktesending av våre TV-kanaler, samt det øvrige innholdet vårt, finner du som før på ordinære Dplay.

En av de store tekniske forbedringene er at vi nå har erstattet Flash-spilleren med en HTML5-spiller. HTML5-spilleren skal på sikt gjøre det mulig å spille av vårt innhold direkte gjennom mobile nettlesere. Enn så lenge må du imidlertid bruke våre vanlige Dplay-apper for avspilling på mobile enheter. Dplay BETA vil fungere for alle som bruker Linux. Du kan lese mer om systemkravene for Dplay BETA her.

Vi har også jobbet hardt med optimalisering, og forhåpentligvis vil du oppleve en mye raskere, mer stabil og generelt bedre tjeneste. Nå husker også nettleseren hvor du stoppet episoden sist, slik at du enkelt kan fortsette seingen der du slapp.

Vi håper du vil prøve ut tjenesten, og lar oss få vite hva du syns. Husk at Dplay BETA ikke er ferdig ennå. Vi vil oppdatere og forbedre tjenesten jevnlig i tiden som kommer. 

Klikk her for Dplay BETA!