Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen?

Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. For maks fart og sikkerhet, anbefaler vi at du benytter en av nettleserne vi har anbefalt til høyre.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Dplay?

Dplay er Discovery Networks digitale strømmetjeneste, som presenterer unikt innhold fra alle Discovery Networks kanaler bl.a. TVNorge, FEM, MAX, VOX, Eurosport Norge, Eurosport 1, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, ID, Discovery World og Discovery Showcase HD.

Hva kan jeg se på Dplay?

De beste programmer og sportsbegivenheter fra våre kanaler. I arkivet vårt finner du veldig mange serier som du kan se når du selv vil. I tillegg kan du strømme alle våre kanaler direkte når som helst. Som Dplay-abonnent har du adgang til alt innhold, herunder også de fleste sportssendinger, og du vil også kunne oppleve snikpremierer på utvalgte nye programmer. Hvis du i tillegg abonnerer på Dplay Golf kan du se PGA Tour direkte i tillegg til annet eksklusivt innhold fra Touren.

Er Dplay gratis?

Du kan se utvalgte episoder på Dplay gratis med reklame, disse er merket "Gratis". Ønsker du adgang til det øvrige innholdet på tjenesten må du kjøpe et abonnement.

Hva koster Dplay? 

Dplay månedsabonnement koster 99,- per måned, og Dplay årsabonnement koster 990,- per år. Dplay Golf månedsabonnement koster 168,- per måned og Dplay Golf årsabonnement koster 1680,- per år. Dersom du har et ordinært Dplay måneds- eller årsabonnement og ønsker å oppgradere til Dplay Golf, så vil beløpet tilsvarende ubenyttet tid av det ordinære Dplay-abonnementet trekkes ifra summen for Dplay Golf.
Man beholder abonnementet så lenge man ønsker, og kan når som helst stoppe automatisk fornyelse på «Mine abonnementer».  

Hvilke enheter kan jeg se Dplay på?

Du kan se Dplay via PC og MAC. I tillegg har vi apper for iPad og iPhone som også har Airplaystøtte, samt apper for Android enheter som også har Chromecaststøtte. Vi har også en egen app for AppleTV 4.

Hvor mange kan være pålogget samme abonnement, samtidig? 

Man kan være pålogget samme abonnement inntil tre steder samtidig.

Kan jeg bruke Dplay i utlandet? 

Ja man kan bruke Dplay i utlandet. Men merk at man ikke får tilgang til alt innholdet i utlandet av rettighetsmessige årsaker. Du kan se alle våre egenproduksjoner fra utlandet, men sportsbegivenheter, direktesendinger og innkjøpte, utenlandske serier er dessverre ikke tilgjengelig fra utlandet.

Hvordan kan jeg deaktivere AdBlock i nettleseren min? 

Det er forskjellig fra nettleser til nettleser hvordan man deaktiverer AdBlock. Denne nettsiden har en veldig enkel forklaring for de mest brukte nettleserne. Dersom du ikke får det til kan du kontakte kundeservice for videre hjelp.