Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen?

Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. For maks fart og sikkerhet, anbefaler vi at du benytter en av nettleserne vi har anbefalt til høyre.


Ofte stilte spørsmål


Hva er Dplay?

Dplay er Discovery Networks digitale strømmetjeneste, som presenterer unikt innhold fra alle Discovery Networks kanaler bl.a. TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, ID, Discovery World og Discovery Showcase HD.


Hva kan jeg se på Dplay?

De beste programmer fra våre kanaler. I arkivet vårt finner du veldig mange serier som du kan se når du selv vil. I tillegg kan du strømme TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, ID, Discovery World og Discovery Showcase HD direkte når som helst. Som Dplay-abonnent har du adgang til alt innhold du finner på tjenesten til enhver tid. Av rettighetsmessige årsaker vil innholdets tilgjengelighet variere.


Jeg er allerede en Dplay-abonnent. Hvordan kan jeg nå se sportssendinger?

Alle våre sportssendinger vil fra 24. mars 2017 av befinne seg på Eurosport Player.
Les mer om dette her 
Dersom du allerede var en Dplay-abonnent da sporten ble flyttet, mottar du en verdikode som gir fri tilgang til Eurosport Player i en periode.
Månedsabonnenter vil motta en gratis prøveperiode på Eurosport Player i 60 dager. Årsabonnenter vil motta en gratis prøveperiode på Eurosport Player tilsvarende lengden man har igjen på sitt nåværende årsabonnement på Dplay.


Hvordan aktiverer jeg min verdikode på Eurosport Player?

For å aktivere din verdikode på Eurosport Player må du først opprette en ny brukerkonto der. Ved spørsmål om betaling velger du Promokode/Verdikode som betalingsmiddel, og limer inn koden du finner på Dplay når du har logget inn.


Jeg ønsker tilgang til begge tjenestene. Hva koster det?

Man kan kjøpe en pakke bestående av tilgang til både Dplay og Eurosport Player. Denne pakken kan du få til en kampanjepris frem til Juni 2017, og koster kun kr. 129,- per måned. Det er ingen bindingstid.
Ordinær pris på denne pakken er 179,- per måned.
Dersom du kjøper pakken i løpet av kampanjeperioden vil du beholde prisen på 129,- per måned i et år fra kjøpsdato.


Jeg ønsker kun å benytte Eurosport Player. Hva gjør jeg?

Dersom du er Dplay-abonnent og ikke ønsker å abonnere på Dplay mer, så bør du logge inn på din bruker, klikke på «MyDplay» - «Mine abonnementer» og stoppe automatisk fornyelse. Deretter kan du registrere deg på Eurosport Player, og velge en av pakkene på den tjenesten.


Jeg har et Golf-abonnement. Hvordan aktiverer jeg dette på Eurosport Player?

Vi setter ned prisen for alle våre golfabonnenter fra tidligere 168,- til kr 129,- per måned. Dette gir som før tilgang til både Dplay og golfsendingene, som fra nå av vil befinne seg på Eurosport Player. Det er ingen bindingstid på Dplay + Eurosport-pakken. Du vil motta en verdikode du kan aktivere på Eurosport Player for å fortsette tilgangen til golfsendingene, samt masse annen sport, inkludert Eliteserien. Alle Golf årsabonnenter mottar en verdikode som gir tilsvarende tilgang til Eurosport Player som man har igjen på sitt årsabonnement på Dplay.


Hva koster Dplay, Eurosport Player og en pakkeløsning som inkluderer begge tjenestene?

Vi setter ned prisen på et Dplay månedsabonnement fra 99,- til 79,- per måned.
Et Dplay årsabonnement koster 790,- per år.
Dplay + Eurosport månedsabonnement koster 129,- per måned (kampanjepris til og med Juni 2017, ordinær pris er 179,- per måned).
Dplay + Eurosport årsabonnement koster 1290,- per år (kampanjepris til og med Juni 2017, ordinær pris er 1790,- per år).
Dersom du har et ordinært Dplay måneds- eller årsabonnement og ønsker å oppgradere til Dplay + Eurosport, så vil beløpet tilsvarende ubenyttet tid av det ordinære Dplay-abonnementet trekkes ifra summen for Dplay + Eurosport.
Man beholder abonnementet så lenge man ønsker, og kan når som helst stoppe automatisk fornyelse på «Mine abonnementer».


Jeg vil vite mer om hvordan Eurosport Player fungerer.

Vennligst gå til Eurosport Player for mer informasjon.


Hvilke enheter kan jeg se Dplay på?

Du kan se Dplay via PC og MAC. I tillegg har vi apper for iPad og iPhone som også har Airplaystøtte, samt apper for Android enheter som også har Chromecaststøtte. Vi har også en egen app for AppleTV 4.


Hvor mange kan være pålogget samme Dplay-abonnement, samtidig?

Man kan være pålogget samme abonnement inntil tre steder samtidig.


Kan jeg bruke Dplay i utlandet?

Ja man kan bruke Dplay i utlandet. Men merk at man ikke får tilgang til alt innholdet i utlandet av rettighetsmessige årsaker. Du kan se alle våre egenproduksjoner fra utlandet, men direktesendinger og innkjøpte, utenlandske serier er dessverre ikke tilgjengelig fra utlandet.


Hvordan kan jeg deaktivere AdBlock i nettleseren min?

Det er forskjellig fra nettleser til nettleser hvordan man deaktiverer AdBlock. Denne nettsiden har en veldig enkel forklaring for de mest brukte nettleserne. Dersom du ikke får det til kan du kontakte kundeservice for videre hjelp.