Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen?

Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. For maks fart og sikkerhet, anbefaler vi at du benytter en av nettleserne vi har anbefalt til høyre.


Ofte stilte spørsmål


Hva er Dplay?

Dplay er Discovery Networks digitale strømmetjeneste, som presenterer unikt innhold fra alle Discovery Networks kanaler bl.a. TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, ID, Discovery World og Discovery Showcase HD. 


Hvordan aktiverer jeg Eurosport Player når jeg har kjøpt Bundle-abonnementet på Dplay?

For å aktivere tilgangen du har kjøpt så må du først logge inn på Dplay med din bruker som har et Bundle-abonnement. Gå så til Sportssiden her på Dplay, hvor du da vil finne en kampanjekode.
Kopier hele kampanjekoden, og gå deretter til Eurosport Player via linken på siden.
På Eurosport Player så må du velge "Har du en kampanjekode?"
Lim så inn hele koden du mottok der, klikk så på "Sjekk" og deretter fortsette registreringsprosessen der. Når du har registrert ferdig brukeren på Eurosport Player så vil du kunne kikke på innhold der. 


Hvordan aktiverer jeg Dplay når jeg har kjøpt Bundle-abonnement på Eurosport Player?

For å aktivere tilgang til Dplay, så må du først registrere en bruker på Dplay i tillegg til den du har på Eurosport Player (alternativt kan du logge inn med din Dplay-bruker dersom du har en fra før). Det kan du gjøre ved å klikke "Registrer" øverst til høyre. Velg så et av abonnementene, og fullfør deretter registreringsprosessen. Når du kommer til siden som heter Betaling, skal du velge "Verdikode" som betalingsmiddel. Lim så inn hele verdikoden du mottok fra Eurosport Player inn i feltet, og fullfør. Da har du fått tilgang til Dplay.


Hva kan jeg se på Dplay?

De beste programmer fra våre kanaler. I arkivet vårt finner du veldig mange serier som du kan se når du selv vil. I tillegg kan du strømme TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, ID, Discovery World og Discovery Showcase HD direkte når som helst. Som Dplay-abonnent har du adgang til alt innhold du finner på tjenesten til enhver tid. Av rettighetsmessige årsaker vil innholdets tilgjengelighet variere.


Jeg er allerede en Dplay-abonnent. Hvordan kan jeg nå se sportssendinger?

Alle våre sportssendinger vil fra 24. mars 2017 av befinne seg på Eurosport Player.
Les mer om dette her 
Dersom du allerede var en Dplay-abonnent da sporten ble flyttet, mottok du en verdikode som gir fri tilgang til Eurosport Player i en periode.
Månedsabonnenter vil motta en gratis prøveperiode på Eurosport Player i 60 dager. Årsabonnenter vil motta en gratis prøveperiode på Eurosport Player tilsvarende lengden man har igjen på sitt nåværende årsabonnement på Dplay.


Hvordan aktiverer jeg min verdikode på Eurosport Player?

For å aktivere din verdikode på Eurosport Player må du først opprette en ny brukerkonto der. Ved spørsmål om betaling velger du Kampanjekode som betalingsmiddel, og limer inn koden du finner på Dplay når du har logget inn.


Jeg ønsker tilgang til begge tjenestene. Hva koster det?

Man kan kjøpe en pakke bestående av tilgang til både Dplay og Eurosport Player. Denne pakken kan du få til en kampanjepris frem til Juni 2017, og koster kun kr. 129,- per måned. Det er ingen bindingstid.
Ordinær pris på denne pakken er 179,- per måned.
Dersom du kjøper pakken i løpet av kampanjeperioden vil du beholde prisen på 129,- per måned i et år fra kjøpsdato.


Jeg ønsker kun å benytte Eurosport Player. Hva gjør jeg?

Dersom du er Dplay-abonnent og ikke ønsker å abonnere på Dplay mer, så bør du logge inn på din bruker, klikke på «MyDplay» - «Mine abonnementer» og stoppe automatisk fornyelse. Deretter kan du registrere deg på Eurosport Player, og velge en av pakkene på den tjenesten.


Hva koster Dplay, Eurosport Player og en pakkeløsning som inkluderer begge tjenestene?

Vi setter ned prisen på et Dplay månedsabonnement fra 99,- til 79,- per måned.
Et Dplay årsabonnement koster 790,- per år.
Dplay + Eurosport månedsabonnement koster 129,- per måned (kampanjepris til og med Juni 2017, ordinær pris er 179,- per måned).
Dplay + Eurosport årsabonnement koster 1290,- per år (kampanjepris til og med Juni 2017, ordinær pris er 1790,- per år).
Dersom du har et ordinært Dplay måneds- eller årsabonnement og ønsker å oppgradere til Dplay + Eurosport, så vil beløpet tilsvarende ubenyttet tid av det ordinære Dplay-abonnementet trekkes ifra summen for Dplay + Eurosport.
Man beholder abonnementet så lenge man ønsker, og kan når som helst stoppe automatisk fornyelse på «Mine abonnementer».


Jeg vil vite mer om hvordan Eurosport Player fungerer.

Vennligst gå til Eurosport Player for mer informasjon.


Hvilke enheter kan jeg se Dplay på?

Du kan se Dplay via PC og MAC. I tillegg har vi apper for iPad og iPhone som også har Airplaystøtte, samt apper for Android enheter som også har Chromecaststøtte. Vi har også en egen app for AppleTV 4.


Hvor mange kan være pålogget samme Dplay-abonnement, samtidig?

Man kan være pålogget samme abonnement inntil tre steder samtidig.


Kan jeg bruke Dplay i utlandet?

Ja man kan bruke Dplay i utlandet. Men merk at man ikke får tilgang til alt innholdet i utlandet av rettighetsmessige årsaker. Du kan se alle våre egenproduksjoner fra utlandet (med enkelte unntak), men direktesendinger og innkjøpte, utenlandske serier er dessverre ikke tilgjengelig fra utlandet.


Hvordan kan jeg deaktivere AdBlock i nettleseren min?

Det er forskjellig fra nettleser til nettleser hvordan man deaktiverer AdBlock. Et kjapt søk på Google vil stort sett kunne hjelpe deg med dette. Dersom du ikke får det til kan du kontakte kundeservice for videre hjelp.