Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen?

Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. For maks fart og sikkerhet, anbefaler vi at du benytter en av nettleserne vi har anbefalt til høyre.


Delta i våre programmer

Delta i Ex on the Beach

Endelig er programmet kommet til Norge!
Vi søker deg som er singel og som drømmer om den ultimate ferieopplevelsen. Sammen med andre unge og heite single, har du nå muligheten til å tilbringe flere uforglemmelige uker på et fantastisk sted fylt med sol, varme og festing.

Vennligst fyll ut skjema i link under og legg ved et par bra bilder tatt i år samt en video av deg selv.

SØK HER

... så snakkes vi kanskje?


Delta i Fødeavdelingen

FEM er i gang med nye opptak til dokumentarserien Fødeavdelingen, og det kan være deg vi leter etter!
Venter du barn i år vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Kanskje kan vi sammen forevige et av de viktigste øyeblikkene i livet ditt?

MELD DEG PÅ HER


Delta i Kakekrigen

Har du et hjerte for baking? En som imponerer venner og familie med nydelige kaker? Vil du være med i en ny sesong av Kakekrigen, eller kjenner du noen som har lyst?

Nå har du sjansen! Vi er i gang med planleggingen av en ny sesong, og søker nye deltakere. Er du over 16 år, og har lyst til å prøve å imponere dommerne med deilige bakverk?

SØK HER


Trenger du hjelp fra Åndenes makt?

Opplever du hendelser som du ikke finner noen årsak til?

Eller har du tips til andre steder vi burde se nærmere på?

Send en mail til oss der du forteller litt om hva du opplever, hva som skjer, og hvordan vi lettest kommer i kontakt med deg.

SØK HER


Delta i Sinnasnekker'n

Har du også gått i oppussingsfella og trenger hjelp av Sinnasnekker’n? Vi søker etter deltakerne til en ny sesong.

SØK HER


Delta i Norske rotehjem

Har rotet vokst ut av kontroll? Er du lei av å lete etter de samme tingene igjen og igjen? Trenger dere hjelp til å få ryddet opp en gang for alle?
Synnøve Skarbø er programleder for Norske Rotehjem, og hun elsker å rydde. Sammen med en snekker og en interiørdesigner skal hun og dere få orden i kaoset. Og ikke minst: Dette skal være både gøy og inspirerende!
Vi søker derfor alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger eller arbeidsplasser til å delta i et program der vi skal rydde oss gjennom et utall norske hjem. 

SØK HER