Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen?

Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. For maks fart og sikkerhet, anbefaler vi at du benytter en av nettleserne vi har anbefalt til høyre.


Delta i våre programmer

Delta i Fødeavdelingen

FEM er i gang med nye opptak til dokumentarserien Fødeavdelingen, og det kan være deg vi leter etter!
Venter du barn i år vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Kanskje kan vi sammen forevige et av de viktigste øyeblikkene i livet ditt?

MELD DEG PÅ HER


Delta i Kakekrigen

Har du et hjerte for baking? En som imponerer venner og familie med nydelige kaker? Vil du være med i en ny sesong av Kakekrigen, eller kjenner du noen som har lyst?

Nå har du sjansen! Vi er i gang med planleggingen av en ny sesong, og søker nye deltakere. Er du over 16 år, og har lyst til å prøve å imponere dommerne med deilige bakverk?

SØK HER


TVNorge søker single til Gift ved første blikk

Synes du datingspillet er komplisert og er lei av å lete i jungelen av potensielle partnere? Er du klar for å overlate ansvaret for å finne den rette til fagfolk? TVNorge søker single, både heterofile og homofile, til en ny runde av Gift ved første blikk.

Søknadskriterier:
- Du må være mellom 25 og 45 år
- Du kan ikke ha barn under 18 år
- Du kan søke uansett hvilken legning du har
- Du må bo i Oslo og omegn, men dersom du har adresse andre steder enn i Oslo og omegn kan du søke, men da er kriteriene: Det finnes andre søkere fra samme område du kan matches med, du er villig til å flytte permanent, eller at du kan fortsette ditt daglige arbeid i størst mulig grad i innspillingsperioden selv om du må flytte.

Oppfyller du disse kriteriene, og er klar for å finne kjærligheten?

SØK HER


Trenger du hjelp fra Åndenes makt?

Opplever du hendelser som du ikke finner noen årsak til?

Eller har du tips til andre steder vi burde se nærmere på?

Send en mail til aandenesmakt@nordiskfilmtv.com, der du forteller litt om hva du opplever, hva som skjer, og hvordan vi lettest kommer i kontakt med deg.